Gloednieuw uitzend- en selectiebureau cheQ | cheQ

cheQ is een gloednieuw uitzend- en selectiebureau dat elk technisch talent bij de gepaste werkgever brengt. “Met deze exclusieve focus op technische beroepen nemen we met cheQ een unieke positie in op de arbeidsmarkt”, aldus Davy Jonckers, medeoprichter van Yontec.

cheQ is een spinoff van Yontec, één van de toonaangevende bedrijven in Limburg, gespecialiseerd in projecten met industriële onderhoudstechnici. Oprichters van cheQ zijn de welbekende Davy Jonckers en Peter Manet. Met de aanwinst van Janna Voeten in het cheQ-team is naast het netwerk, ook de kennis van de markt aanwezig. Een succesvolle combinatie voor bedrijven die op zoek zijn naar permanente oplossingen in de vorm van uitzendwerk, werving & selectie en payroll services.

Allesbehalve een gewoon uitzendbureau

Het matchen van een specifiek technisch talent aan de juiste job, vergt expertise. “Met cheQ gaan we nog een stap verder en hebben we de intentie om een lange termijnrelatie op te bouwen met onze kandidaten en de werkgevers. Dat is voor beide partijen een bijkomende garantie dat we het individuele aanbod en de concrete vraag begrijpen en optimaal invullen”, volgens Peter Manet, medeoprichter en strategisch adviseur van cheQ.

 

Technisch talent is heel breed

Van schoolverlater tot hooggekwalificeerd, van uitvoerend werk tot leiding geven, van metaalbewerking tot robotica. Iemand met ‘verstand van techniek’ biedt cheQ de beste opstap naar vast werk. “Met deze focus hebben we voldoende aantrekkingskracht voor kandidaten, zodat onze vijver aan talent goed gevuld is. Onze eerste stap is het aanvullen van onze database met kwalitatief sterke profielen zodat we werkgevers kunnen matchen aan sterke kandidaten”, aldus Janna Voeten.

De uitgekiende aanpak voor cheQ zal een sterk merk creëren in de uitzendwereld.