"Simpelweg anders dan de anderen." – cheQ

“Ik kreeg het gevoel dat er echt naar een match gezocht werd tussen functie, bedrijf en persoon. Simpelweg anders dan de anderen!”

Tom – Regiomanager

Janna heeft mij telefonisch gecontacteerd omdat ze mijn profiel had bekeken op LinkedIn.

Ze vroeg naar mijn ervaring en in welke richting ik wou evolueren. Wat daarbij opviel is dat ze niet de standaard vragen stelde (wat de meeste wel doen) zoals successen ed. ze was meer op zoek naar de persoon erachter. Daarbij heeft ze goed geluisterd en mij gevraagd of ik interesse had voor de functie van Regiomanager Antwerpen Kempen bij Yontec. Ik weet nog dat ik zei, niet op alles zo maar op te springen. Maar dat ik wel eens wou luisteren.

Het ontvangst was heel open en ik kreeg de keuze waar we de meeting zouden laten doorgaan.Ik denk ook dat dit een belangrijk punt is want wij zaten in een open omgeving niet opgesloten in en klein wit lokaal waar je het gevoel krijgt dat je in een verhoor zit.

Heel open gesprek. Niet enkel over mijn ervaringen maar ook over mijn persoon. Wederom geen lastige standaard vragen maar een aangename leuke babbel. Heeft dan ook langer geduurd dan normaal. Zeker niet dat gepushte gedoe dat ik bij andere kantoren wel ervaarde.

Ze heeft de functie en het bedrijf echt heel goed beschreven.
Voor de eerste keer maakte ik mee dat iemand sprak met zoveel kennis over de functie en het bedrijf.

Ze hoefde mij niet te overtuigen om mij voor te stellen bij Yontec, tijdens ons gesprek gaf ze met enkele voorbeelden aan dat er een mogelijke match zou kunnen zijn. Ze heeft mij voorgesteld en mocht op gesprek. Duidelijke communicatie en kreeg direct de gegevens van de betrokken persoon binnen het bedrijf echt een blijk van vertrouwen.

Als ik belde met een vraag, had ik kort daarna een antwoord.
Over de relatie Cheq en Yontec was ze ook heel duidelijk en dat gaf mij ook het gevoel van eerlijke en open communicatie.

Dus kort samengevat een zeer positieve ervaring. Ik kreeg het gevoel dat er echt naar een match gezocht werd tussen functie, bedrijf en persoon.

Simpelweg anders dan de anderen!