"Op voorhand had ik al besloten dat ik niet via de grote interimkantoren een nieuwe uitdaging ging zoeken." – cheQ

“Op voorhand had ik al besloten dat ik niet via de grote interimkantoren een nieuwe uitdaging ging zoeken.”

Tine Teamleader Customer Service – technische omgeving

Op voorhand had ik al besloten dat ik niet via de grote interimkantoren een nieuwe uitdaging ging zoeken en dat ik niet teveel tijd ging steken in een zoektocht via een interimkantoor in het algemeen.  We kennen het einde van mijn zoektocht al dus weten ondertussen dat het niet gelopen is gelijk ik had verwacht 😉

Toen een cheQ.mate mij belde was ik best sceptisch, hij heeft echt veel moeite moeten doen om mij te overtuigen om af te spreken. Ik werd op dat moment ook overdonderd door telefoontjes van interimkantoren dat speelde ook niet in zijn voordeel.

Hij sprak over de visie van cheQ en het zoeken naar een match zowel in het takenpakket als in de werkgever, samen op zoek gaan, verschillende pistes bekijken.Ik heb uiteindelijk toegezegd op de afspraak en ben op de website van cheQ gaan kijken. Vroeg mij toen wel af waarom jullie mij hadden gecontacteerd aangezien ik mij toen volledig niet in het plaatje zag passen.

Er waren 2 mogelijkheden in mijn hoofd. 1 ik ben gewoon een toevoeging aan de target van het aantal afspraken en ga op 5 minuten buiten zijn en er nooit meer iets van horen of ze werken effectief heel anders.

Gelukkig was het de 2e optie. Het gesprek liep precies zoals ik zelf ook in het verleden heb gerekruteerd. Iemand die actief luistert, die effectief samen op zoek gaat naar wat de noden zijn, welke waarde belangrijk zijn en de tijd nemen voor het gesprek.  Ik was zeker aangenaam verrast, toen ik naar buiten ging had ik de overtuiging dat ik via jullie kans zou maken op een job!

De opvolging was goed, de communicatie duidelijk. Fijn dat jullie nadien ook nog contact opnemen om te checken hoe alles loopt. Kan geen aandachtspunten meegeven… Het was dan ook bij de eerste voorstelling prijs 😉

Als ik iemand ken die werk zoekt, zou ik hun zeker aanraden om eens bij jullie te horen.